10.000 Ft-tól díjmentes a szállítás.

XBezár

Bejelentkezés

Pálinka Hotline
Therápia Bor és Párlat
9022 Győr, Pálffy u. 1., Telefon: (20) 445 4588,
Nyitva tartás: H - Szo: 10:00 - 20:00
Menü
Alkalmanként vannak kihagyhatatlan akcióink, amik mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Töltse nevét valamint e-mail címét a rubrikába és egészségére! Szólni fogunk!

Árpád generáció IrsaiOlivér szőlő - Birsalma - Lepotica Szilva vegyes pálinka

Gyártó:
Árpád pálinkamanufaktúra
Kiszerelés: 0,7 l
Alkoholtartalom: 40%
Ár: 11 500,- Ft
Egységár: 16 428,57 Ft/l
Nem rendelhető
11 500,- Ft
(egységár: 16 428,57 Ft/l)

Trend & Tradíció.

Talán ez a két szó jellemzi leginkább ennek a limitáltan elérhető terméknek a megszületését.

A GENERÁCIÓ családunk 3 generációjából kikerülő kiváló Pálinka Mestereinek tiszteletére született meg. Egy különleges Champion díjas cuvée, nagyapánk, édesapánk és főzőmesterünk Árpád kedvenc pálinkáiból. A palack a Lepotica szilva, Irsai Olivér szőlő és a Birsalma ízeit zárja magába. Benne van minden szenvedélyünk és elhivatottságunk a pálinka iránt.


Ez egy nagyon változatos pálinka cuvée, olyan, mint egy kaméleon. Illatában kezdésnek az Irsai Szőlő fedezhető fel, fűszeres, erősen szőlős jegyekkel, utána veszi át a hatalmat a birsalma és a Lepotica virágos jegyei. Ízében édeskés az Irsaitól, később markánsan fűszeres a Birstől, és a Lepotica Szilvától a végén egy leheletnyi eleganciát kölcsönöz. Összességében fűszeres, telt, enyhe csípősséggel, megfelelő garat élménnyel és egy kevés alkohollal.

Ízek és illatok igazi kavalkádja.

 

2016 Országos Pálinka és Törkölypálinka Verseny Arany, CHAMPION
2016 Magyarország Legjobb Vegyes pálinkája
2016 Nemzeti Pálinkakiválóság

Díszdobozban még elegánsabb!

 

A Király Pálinka-Patika Győr első számú pálinka üzlete, a legkiválóbb minőségi, prémium kategóriás pálinkákkal, Győrben a legszélesebb választékkal. A klasszikus szilvapálinka, körtepálinka, cseresznyepálinka, almapálinka és meggypálinkákon kívül olyan különlegességekre is rábukkanhatnak, mint a málnapálinka, feketeszeder pálinka, kökénypálinka, szőlőpálinka, erdei sompálinka vagy épp birspálinka. Közel 350 különböző pálinka közül választhatnak, az ország minden pontjáról. Győri üzletünkben a legjobb pálinkakészítők remekműveit találja, ingyenes kóstolási lehetőséggel. Honlapunkról bármilyen pálinkát megrendelhet, amit Magyarország egész területén kiszállítunk!


Pálinkarendelés Magyarország!

Generáció IrsaiOlivér szőlő - Birsalma - Lepotica Szilva vegyes pálinka
Generáció IrsaiOlivér szőlő - Birsalma - Lepotica Szilva vegyes pálinkaGeneráció IrsaiOlivér szőlő - Birsalma - Lepotica Szilva vegyes pálinkaGeneráció IrsaiOlivér szőlő - Birsalma - Lepotica Szilva vegyes pálinkaGeneráció IrsaiOlivér szőlő - Birsalma - Lepotica Szilva vegyes pálinka


Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Üdvözöljük
webáruházunkban!

Elkötelezett hívei vagyunk a
kulturált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesital fogyasztását 18 éven
aluliak számára nem ajánljuk.

Kérjük nyilatkozzon, hogy elmúlt már 18 éves?

IGEN / NEM
Therápia Bor és Párlat
9022 Győr, Pálffy u. 1.,
Telefon: (20) 445 4588
Nyitva tartás: H - Szo: 10:00 - 20:00
Bankkártyás fizetés:
Szállítás: