10.000 Ft-tól díjmentes a szállítás.

XBezár

Bejelentkezés

Pálinka Hotline
Therápia Bor és Párlat
9022 Győr, Pálffy u. 1., Telefon: (20) 445 4588,
Nyitva tartás: H - Szo: 10:00 - 20:00
Menü
Alkalmanként vannak kihagyhatatlan akcióink, amik mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Töltse nevét valamint e-mail címét a rubrikába és egészségére! Szólni fogunk!

Bemutatkozás

Miért nyitottuk meg a Király Pálinka-Patikát?

 

Hiszünk abban, hogy a minőségi pálinkának helye van a magyar gasztronómiában. Szeretnénk, ha minél többen megismernék az igényes pálinkafogyasztás kultúráját. Egy olyan boltot nyitottunk, ahol a kiváló pálinkák mellett klasszikus hungarikumnak számító termékeket, zöldségpárlatot, likőrt, whiskyt, brandyt, bor- és balzsamecetet és egyéb kiegészítőket is beszerezhet az igényes vásárló, ráadásul megkóstolhatja a díjnyertes magyar Rózsavölgyi kézműves csokoládékat is.


Kinek ajánljuk a Király Pálinka-Patikát?

Akik tudják, hogy a pálinka fogyasztása többről szól, mint ledönteni egy felest. Akik szeretnék megismerni a pálinkák világát, érezni a gyümölcs ízét a párlatokban. Igényesek arra, hogy csak a legjobb minőségű pálinkát, likőrt, kézműves csokoládét fogyasszanak.


Miért érdemes betérni a Király Pálinka-Patikába?

A Pálinka-Patikában igényes környezetben, több száz pálinka közül választhatja ki az ízlésének megfelelő pálinkát, likőrt, zöldségpárlatot, brandyt és csokoládét. Vásárlás előtt megkóstolhatja, majd hozzáértő pálinka-szakember segítségével meghozhatja a legjobb döntést.Üdvözöljük
webáruházunkban!

Elkötelezett hívei vagyunk a
kulturált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesital fogyasztását 18 éven
aluliak számára nem ajánljuk.

Kérjük nyilatkozzon, hogy elmúlt már 18 éves?

IGEN / NEM
Therápia Bor és Párlat
9022 Győr, Pálffy u. 1.,
Telefon: (20) 445 4588
Nyitva tartás: H - Szo: 10:00 - 20:00
Bankkártyás fizetés:
Szállítás: