XBezár

Bejelentkezés

Pálinka Hotline
Therápia Bor és Párlat
9021 Győr, Pálffy u. 1., Telefon: (20) 445 4588,
Nyitva tartás: H - Szo: 10:00 - 20:00
Menü
Részletes
keresés
AKTUALITÁSOK
Pannon Pálinka és Párlatverseny 2018 Pannon Pálinka és Párlatverseny 2018 Csopak 2018. június 8. Rendező: Pannon Pálinkafőzők Egyesülete
Quintessence Versenyeredmények A IX. Quintessence Pálinka és Párlatverseny hivatalos végeredménye, meghirdetett nagydíjai
Alkalmanként vannak kihagyhatatlan akcióink, amik mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Töltse nevét valamint e-mail címét a rubrikába és egészségére! Szólni fogunk!

Brill sütőtök Párlat

Gyártó:
Brill pálinkaház
Íz / gyümölcs / alapanyag: Sütőtök
Kiszerelés: 0,35 l
Alkoholtartalom: 44%
Ár: 9 500,- Ft
Egységár: 27 142,86 Ft/l
Nem rendelhető
9 500,- Ft
(egységár: 27 142,86 Ft/l)

Finoman gyümölcsös, édeskés, enyhén a sült tökre emlékeztető illatjegyekkel indít. Ízében édeskés, testes és krémes, enyhe muskotályos aláfestéssel. Utóíze hosszan tartó. Nagyon izgalmas párlat, a különlegességeket kedvelőknek ajánljuk! Díszdobozzal még elegánsabb!


Nem minden párlat pálinka, de minden pálinka párlat. Pálinka ugyanis csak Magyarországon termett, Magyarországon termelt – és aztán persze Magyarországon cefrézett és főzött – gyümölcsből készülhet. És semmi másból. Az ananászból, banánból, narancsból, gránátalmából, esetlegesen zöldségekből, zellerből, medvehagymából, paradicsomból készült párlatok, habár ugyanazzal az eljárással készülnek, mint a gyümölcspálinkák, azonban – mivel nem itthon termett gyümölcsből, illetve itthon termelt, de nem gyümölcsből, hanem zöldségből készültek – ezeket nem nevezhetjük pálinkának, csupán párlatnak. Tehát a magyar gyümölcspárlatok pálinkák, a nem hazánkban termelt/termett gyümölcsből készült párlatok és a zöldségpárlatok csak párlatok lehetnek. Ennek ellenére, ha nem is helyesen, de gyakran használjuk az ananászpálinka, banánpálinka, narancspálinka, céklapálinka, medvehagyma pálinka, zellerpálinka, paradicsompálinka, spárgapálinka, sütőtök pálinka kifejezést.
A jó hír az, hogy győri pálinkaüzletünkben a prémium pálinkák mellett zöldségpárlatokat, ananászpárlatot, banánpárlatot, gránátalma párlatot, narancspárlatot, sütőtök párlatot illetve sárgadinnye pálinkát és görögdinnye pálinkát is tartunk, amelyeket rendelés esetén Magyarország egész területén kiszállítunk.
Pálinkarendelés Magyarország! 

Sütőtök Párlat
Sütőtök Párlat Sütőtök Párlat


Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Üdvözöljük
webáruházunkban!

Elkötelezett hívei vagyunk a
kulturált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesital fogyasztását 18 éven
aluliak számára nem ajánljuk.

Kérjük nyilatkozzon, hogy elmúlt már 18 éves?

IGEN / NEM
Therápia Bor és Párlat
9021 Győr, Pálffy u. 1.,
Telefon: (20) 445 4588
Nyitva tartás: H - Szo: 10:00 - 20:00
Bankkártyás fizetés:
Szállítás: