Nincs megjeleníthető tartalom. Kérjük, látogasson vissza később.
Alkalmanként vannak kihagyhatatlan akcióink, amik mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Töltse nevét valamint e-mail címét a rubrikába és egészségére! Szólni fogunk!
Cruxx Gemina
A CRUXX Gemina márkanéven forgalmazott termékeket a Color Fruit Kft. készíti, aki egyben a brand tulajdonosa is. Gyümölcsbor és likőr üzemünk 2011-ben létesült a Nógrád megyei Nagykeresztúron.
Célunk elsősorban a gyümölcsbor és a valódi gyümölcslikőrök népszerűsítése, kedveltebbé tétele minőségi és prémium kategóriában egyaránt, valamint sokféle újszerű, izgalmas, gyümölcsalapú termék előállítása és értékesítése.
A tevékenységünkkel igyekszünk hozzájárulni a térség (Magyar-Szlovák) gyümölcstermelési és feldolgozási tevékenységének erősítéséhez, technikai és szellemi infrastruktúránkkal lehetőséget biztosítunk a minőségi gyümölcstermékek fejlesztéséhez, gyártásuk kontrolljához. Emellett a kisebb gyártók és termelők részére segítséget nyújtunk az értékesítési folyamat felépítésében a marketing eszközökön keresztül.
Fontos számunkra, hogy olyan piacképes termékeket készítsünk, amelyekben a kiváló minőségű hazai gyümölcsök beltartalmi értékeit a lehető legjobban megmutathatjuk.
Minden egyes technológiai lépésnél törekszünk arra, hogy az alapanyagok természet adta beltartalmi értékeit, íz- és zamatanyagait, kedvező élettani hatásait a lehető legjobban megőrizzük. Úgy gondoljuk, Magyarország környezeti adottságai és gondos feldolgozás mellett az itthoni gyümölcsökből karakteres, jellemzően ízgazdag termékek készíthetők - és a bitterek esetében harmonikusan kiegészíthetők gyógynövényekkel - anélkül, hogy bármilyen mesterséges, szintetikus aroma, színezék szükségeltetne hozzá. Italainknál ezért mi nem használunk semmilyen adalékanyagot.
Csak minőségi, válogatott, megfelelően érett gyümölcsöket használunk fel, olyan ültetvényekről, ahol a környezeti feltételek ideálisak a jó minőségű, zamatos alapanyag termesztéséhez. Korszerű berendezéseink igen kíméletes, az egyes gyümölcstípusoknak leginkább megfelelő feldolgozást tesznek lehetővé. A teljes folyamat során célunk a legkellemesebb aromák, ízek és illatok megőrzése. Ennek érdekében irányított erjesztést végzünk, azaz az erjesztés optimális hőmérsékleten - pincehőfokon, hűtött, állandóan számítógép által is felügyelt tartályokban – történik, a fajélesztők alkalmazása pedig hozzájárul az adott gyümölcs jellegzetes aromájának kiemeléséhez. A kitűnő gyümölcs alapanyag mellett a szigorú technológiai felügyelet és a pontos laboratóriumi kontroll termékeink minőségének és színvonalának garanciája. Pálinkáink készítéséhez az egyik legmodernebb, az aromákat kitűnően koncentráló, jól szabályozható lepárló rendszert használjuk, amely számítógép által vezérelhető. Minden technikai és technológiai lépést, beavatkozást annak rendeltünk alá, hogy a végeredmény a lehető legjobb legyen.
Üdvözöljük webáruházunkban!
Elkötelezett hívei vagyunk a kulturált alkoholfogyasztásnak. Szeszesital fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.