10.000 Ft-tól díjmentes a szállítás.

XBezár

Bejelentkezés

Pálinka Hotline
Therápia Bor és Párlat
9022 Győr, Pálffy u. 1., Telefon: (20) 445 4588,
Nyitva tartás: H - Szo: 10:00 - 20:00
Menü
Alkalmanként vannak kihagyhatatlan akcióink, amik mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Töltse nevét valamint e-mail címét a rubrikába és egészségére! Szólni fogunk!

Nobilis birs Pálinka

Gyártó:
Nobilis Pálinkafarm
Íz / gyümölcs / alapanyag: Birs
Kiszerelés: 0,5 l
Alkoholtartalom: 40%
Ár: 10 990,- Ft
Egységár: 21 980,- Ft/l
Rendelhető
10 990,- Ft
(egységár: 21 980,- Ft/l)

Évről évre ragyogóan sikerül a Nobilis Birspálinka! Az idei évben sem volt ez másként. Köszönhetjük ezt a kiváló alapanyagnak, pálinkafőző-mesterünk tudásának, és a világszínvonalú Nobilis pálinkamanufaktúrának. Ez a tiszta ital nemcsak a fanyar ízek kedvelőinek okoz örömet, hanem mindenkinek, aki szereti a férfias pálinkaízeket. Illata gyümölcsös, és meglepően aszús, miközben az édes birsalmasajtot idézi elénk. De amikor megkóstoljuk, igazán karakteres, gyümölcsös, mégis száraz íz bódítja el ízlelőbimbóinkat, és még sokáig az ital kábulatában tartja torkunkat. Magyaros ételek után kiváló digestive; a jó ebéd hangulatát estig is kitolhatjuk vele, hogy aztán fokozhassuk a napot egy igazán pazar vacsorával.

 

2015 Országos Pálinkaverseny, Budapest: Arany
A Király Pálinka-Patika Győr első számú pálinka üzlete, a legkiválóbb minőségi, prémium kategóriás pálinkákkal, Győrben a legszélesebb választékkal. A klasszikus szilvapálinka, körtepálinka, cseresznyepálinka, almapálinka és meggypálinkákon kívül olyan különlegességekre is rábukkanhatnak, mint a málnapálinka, feketeszeder pálinka, kökénypálinka, szőlőpálinka, erdei sompálinka vagy épp birspálinka. Közel 350 különböző pálinka közül választhatnak, az ország minden pontjáról. Győri üzletünkben a legjobb pálinkakészítők remekműveit találja, ingyenes kóstolási lehetőséggel. Honlapunkról bármilyen pálinkát megrendelhet, amit Magyarország egész területén kiszállítunk!
Pálinkarendelés Magyarország!

Birs Pálinka
Birs PálinkaBirs Pálinka


Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Üdvözöljük
webáruházunkban!

Elkötelezett hívei vagyunk a
kulturált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesital fogyasztását 18 éven
aluliak számára nem ajánljuk.

Kérjük nyilatkozzon, hogy elmúlt már 18 éves?

IGEN / NEM
Therápia Bor és Párlat
9022 Győr, Pálffy u. 1.,
Telefon: (20) 445 4588
Nyitva tartás: H - Szo: 10:00 - 20:00
Bankkártyás fizetés:
Szállítás: