10.000 Ft-tól díjmentes a szállítás.

XBezár

Bejelentkezés

Pálinka Hotline
Therápia Bor és Párlat
9022 Győr, Pálffy u. 1., Telefon: (20) 445 4588,
Nyitva tartás: H - Szo: 10:00 - 20:00
Menü
Alkalmanként vannak kihagyhatatlan akcióink, amik mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Töltse nevét valamint e-mail címét a rubrikába és egészségére! Szólni fogunk!

Nobilis irsai Olivér Szőlő Pálinka

Gyártó:
Nobilis Pálinkafarm
Íz / gyümölcs / alapanyag: Szőlő
Kiszerelés: 0,5 l
Alkoholtartalom: 40%
Ár: 7 990,- Ft
Egységár: 15 980,- Ft/l
Szállítási idő: 5 nap
7 990,- Ft
(egységár: 15 980,- Ft/l)

A Nobilis Irsai Olivér Szőlőpálinka nagyon kellemes szőlőfajtából készült, amit nem intenzitása, inkább ízének lágysága és zamatossága miatt választottunk szőlőpálinkánk szülőanyjául. Ennek köszönhetjük a Nobilis Irsai Olivér Szőlőpálinka kellemes és friss, telt és gyümölcsös illatát és ízét, ami nemcsak a fehér szőlő napérlelte nedveit, hanem az értékes olajokat tartalmazó héjat és magokat is elénk idézi. Illatával a nyárvégi szüretek muskotályos fülledtségét, ízével pedig a friss must mással össze nem téveszthető aromáját idézi. Nem csak magában iszogatva kellemes élmény, de egy kiadós ebéd után egy jó feketekávéval is összetársíthatjuk: nagyon finom, pikáns és kellemes ízt kölcsönöz a kávénak.

 

2015 Országos Pálinkaverseny, Budapest: Arany

2015 3 Csillagos PálinkakiválóságA Király Pálinka-Patika Győr első számú pálinka üzlete, a legkiválóbb minőségi, prémium kategóriás pálinkákkal, Győrben a legszélesebb választékkal. A klasszikus szilvapálinka, körtepálinka, cseresznyepálinka, almapálinka és meggypálinkákon kívül olyan különlegességekre is rábukkanhatnak, mint a málnapálinka, feketeszeder pálinka, kökénypálinka, szőlőpálinka, erdei sompálinka vagy épp birspálinka. Közel 350 különböző pálinka közül választhatnak, az ország minden pontjáról. Győri üzletünkben a legjobb pálinkakészítők remekműveit találja, ingyenes kóstolási lehetőséggel. Honlapunkról bármilyen pálinkát megrendelhet, amit Magyarország egész területén kiszállítunk!
Pálinkarendelés Magyarország!

Irsai Olivér Szőlő Pálinka
Irsai Olivér Szőlő PálinkaIrsai Olivér Szőlő PálinkaIrsai Olivér Szőlő Pálinka


Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Üdvözöljük
webáruházunkban!

Elkötelezett hívei vagyunk a
kulturált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesital fogyasztását 18 éven
aluliak számára nem ajánljuk.

Kérjük nyilatkozzon, hogy elmúlt már 18 éves?

IGEN / NEM
Therápia Bor és Párlat
9022 Győr, Pálffy u. 1.,
Telefon: (20) 445 4588
Nyitva tartás: H - Szo: 10:00 - 20:00
Bankkártyás fizetés:
Szállítás: