25.000 Ft-tól díjmentes a szállítás.

XBezár

Bejelentkezés

Pálinka Hotline
Therápia Bor és Párlat
9022 Győr, Pálffy u. 1., Telefon: (20) 445 4588,
Nyitva tartás: H - Szo: 10:00 - 20:00
Menü
Alkalmanként vannak kihagyhatatlan akcióink, amik mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Töltse nevét valamint e-mail címét a rubrikába és egészségére! Szólni fogunk!

Panyolai elixír Feketeribizli Pálinka

Gyártó:
Panyolai szilvórium
Íz / gyümölcs / alapanyag: Feketeribizli
Kiszerelés: 0,35 l
Alkoholtartalom: 40%
Ár: 8 990,- Ft
Egységár: 25 685,71 Ft/l
Nem rendelhető
8 990,- Ft
(egységár: 25 685,71 Ft/l)

Az Elixír az alkímiában egyetemes orvosságot jelent. Ez a titokzatos anyag mindenre képes, az aranycsinálástól a bajok elhárításán át egészen az örök fiatalság elnyerésééig.
Hosszú ízű, összetett pálinka, merengéshez kimondottan ajánljuk. Válogatott, hibátlan gyümölcs, nagy odafigyeléssel történő lepárlás, eperfahordóban történő pihentetés az alapja. A Börzsöny hegység gyümölcsöseinek friss lehelete és hangulata visszafogott ízekbe sűrítve. Édeskés illata magához csalogatja a fogyasztó közönséget. 16-19 fok között a legízletesebb. Édes illatban vegyülnek a zöld kocsány jegyek. Ízében hozza a bogyós gyümölcsökre jellemző fanyarságot, amit nem támogat a ribizli elvárt íze. Főtt marhahúshoz nagyon ajánljuk, kimondottan ínyenceknek!
Díszdobozzal még elegánsabb!


A Király Pálinka-Patika Győr első számú pálinka üzlete, a legkiválóbb minőségi, prémium kategóriás pálinkákkal, Győrben a legszélesebb választékkal. A klasszikus szilvapálinka, körtepálinka, cseresznyepálinka, almapálinka és meggypálinkákon kívül olyan különlegességekre is rábukkanhatnak, mint a málnapálinka, feketeszeder pálinka, kökénypálinka, szőlőpálinka, erdei sompálinka vagy épp birspálinka. Közel 350 különböző pálinka közül választhatnak, az ország minden pontjáról. Győri üzletünkben a legjobb pálinkakészítők remekműveit találja, ingyenes kóstolási lehetőséggel. Honlapunkról bármilyen pálinkát megrendelhet, amit Magyarország egész területén kiszállítunk!
Pálinkarendelés Magyarország!

 

Elixír Feketeribizli Pálinka
Elixír Feketeribizli Pálinka Elixír Feketeribizli Pálinka


Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Üdvözöljük
webáruházunkban!

Elkötelezett hívei vagyunk a
kulturált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesital fogyasztását 18 éven
aluliak számára nem ajánljuk.

Kérjük nyilatkozzon, hogy elmúlt már 18 éves?

IGEN / NEM
Therápia Bor és Párlat
9022 Győr, Pálffy u. 1.,
Telefon: (20) 445 4588
Nyitva tartás: H - Szo: 10:00 - 20:00
Bankkártyás fizetés:
Szállítás: