25.000 Ft-tól díjmentes a szállítás.

XBezár

Bejelentkezés

Pálinka Hotline
Therápia Bor és Párlat
9022 Győr, Pálffy u. 1., Telefon: (20) 445 4588,
Nyitva tartás: H - Szo: 10:00 - 20:00
Menü
Alkalmanként vannak kihagyhatatlan akcióink, amik mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Töltse nevét valamint e-mail címét a rubrikába és egészségére! Szólni fogunk!

Panyolai elixír Kajszibarack Pálinka

Gyártó:
Panyolai szilvórium
Íz / gyümölcs / alapanyag: Kajszibarack
Kiszerelés: 0,35 l
Alkoholtartalom: 40%
Ár: 9 890,- Ft
Egységár: 28 257,14 Ft/l
Szállítási idő: 5 nap
9 890,- Ft
(egységár: 28 257,14 Ft/l)

Az Elixír az alkímiában egyetemes orvosságot jelent. Ez a titokzatos anyag mindenre képes, az aranycsinálástól a bajok elhárításán át egészen az örök fiatalság elnyerésééig.
Bársonyosan telt, nyár hangulatú, tiszta ital, kellemesen elnyúló, hosszan tartó ízzel. Válogatott, hibátlan gyümölcs, nagy odafigyeléssel történő lepárlás, eperfahordóban történő pihentetés az alapja. E pálinka illata és zamata önmagáért beszél: beleharapni egy valódi magyar kajsziba. Ezt érzi mindenki, amikor megkóstolja a főzött barack nedűjét. A termőhelyek gondos kiválasztásával érik el ezt a rendkívüli gazdag ízvilágot. A barack egy része a Balaton környéki lankákon terem, másik fele pedig a híres Zempléni termőhelyről, Gönc környékéről származik. A hagyományos magyar kajszi fák ízei a legkitűnőbb gyümölcsösökből: ez a Panyolai Elixír Kajszibarack pálinka. Díszdobozzal még elegánsabb!A Király Pálinka-Patika Győr első számú pálinka üzlete, a legkiválóbb minőségi, prémium kategóriás pálinkákkal, Győrben a legszélesebb választékkal. A klasszikus szilvapálinka, körtepálinka, cseresznyepálinka, almapálinka és meggypálinkákon kívül olyan különlegességekre is rábukkanhatnak, mint a málnapálinka, feketeszeder pálinka, kökénypálinka, szőlőpálinka, erdei sompálinka vagy épp birspálinka. Közel 350 különböző pálinka közül választhatnak, az ország minden pontjáról. Győri üzletünkben a legjobb pálinkakészítők remekműveit találja, ingyenes kóstolási lehetőséggel. Honlapunkról bármilyen pálinkát megrendelhet, amit Magyarország egész területén kiszállítunk!
Pálinkarendelés Magyarország!

 

Elixír Kajszibarack Pálinka
Elixír Kajszibarack Pálinka Elixír Kajszibarack Pálinka


Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Üdvözöljük
webáruházunkban!

Elkötelezett hívei vagyunk a
kulturált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesital fogyasztását 18 éven
aluliak számára nem ajánljuk.

Kérjük nyilatkozzon, hogy elmúlt már 18 éves?

IGEN / NEM
Therápia Bor és Párlat
9022 Győr, Pálffy u. 1.,
Telefon: (20) 445 4588
Nyitva tartás: H - Szo: 10:00 - 20:00
Bankkártyás fizetés:
Szállítás: