25.000 Ft-tól díjmentes a szállítás.

XBezár

Bejelentkezés

Pálinka Hotline
Therápia Bor és Párlat
9022 Győr, Pálffy u. 1., Telefon: (20) 445 4588,
Nyitva tartás: H - Szo: 10:00 - 20:00
Menü
Alkalmanként vannak kihagyhatatlan akcióink, amik mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Töltse nevét valamint e-mail címét a rubrikába és egészségére! Szólni fogunk!

Panyolai mézes Fahéjas Alma Likőr

Gyártó:
Panyolai szilvórium
Íz / gyümölcs / alapanyag: Alma
Kiszerelés: 0,5 l
Alkoholtartalom: 30%
Ár: 6 290,- Ft
Egységár: 12 580,- Ft/l
Szállítási idő: 5 nap
6 290,- Ft
(egységár: 12 580,- Ft/l)

Mint egy falat frissen készült sütemény, enyhe, karácsonyi felhangokkal. Szinte dorombol. A fahéj jellegzetes aromája és a 100% akácméz lágy zamat egyesül a Panyolai Fahéjas Mézes Alma Pálinkájában. A legkiválóbb almákból készült rendkívüli almapálinkából és első osztályú fűszerek keverékéből áll. A pálinka a Karácsonyi éjszakák varázslatos miliőjére emlékeztet, és kellemes melegséggel tölti fel testünket és lelkünket. A Panyolai Fahéjas Mézes Alma Pálinka mindenkor remek választás. Díszdobozzal még elegánsabb!


Mézes likőr vagy mézes pálinka? A köznyelvben gyakran használják a mézes pálinka kifejezést, ami alapvetően helytelen, hiszen a pálinkatörvény kimondja, csak saját gyümölcságyat adhatunk a pálinkához, más egyebet nem. Ez alól a méz sem kivétel, így a mézes pálinka csak likőr lehet, még akkor is, ha a méz mellett a pálinka gyümölcságyat is kap. Persze népszerűek a mézes ágyas pálinkák, de mivel az ágyon kívül mást is tartalmaznak, így nem használhatjuk rá a pálinka kifejezést hivatalosan. Arról nem is beszélve, hogy a mézes pálinka alkoholtartalma ritkán haladja meg a 37,5 fokos minimumot, hisz elég érdekes textúrája lenne egy 40 fok feletti, lágynak tűnő mézes pálinkának. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a mézes pálinkák rossz minőségű, nem szerethető italok. Épp ellenkezőleg, az édes méz és az erős, zamatos gyümölcspálinka egyvelege egy új dimenziót nyit meg, nem csak a női fogyasztók számára. Sőt, azt a tévhitet is érdemes elfelejteni, hogy mézzel vagy mézes gyümölcsös ággyal a rossz minőségű pálinkát szokták feljavítani. Az ország legjobb pálinkakészítői nem adják a nevüket silány minőségű pálinkához. Egyszerűen csak kedveskedni akarnak azoknak a pálinkakedvelőknek is, akik nem bírják az erősebb italokat, illetve rajonganak az édesebb ízekért. A jó hír az, hogy hívjuk akár mézes likőrnek, mézes ágyas pálinkának, vagy mézes pálinkának az italt, győri üzletünkben ugyanúgy tartunk szép számmal efféle különlegességeket is, melyeket a honlapunkról könnyedén megrendelhet és mi Magyarország egész területén kiszállítjuk azt!
Pálinkarendelés Magyarország! 

Mézes Fahéjas Alma Likőr


Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Üdvözöljük
webáruházunkban!

Elkötelezett hívei vagyunk a
kulturált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesital fogyasztását 18 éven
aluliak számára nem ajánljuk.

Kérjük nyilatkozzon, hogy elmúlt már 18 éves?

IGEN / NEM
Therápia Bor és Párlat
9022 Győr, Pálffy u. 1.,
Telefon: (20) 445 4588
Nyitva tartás: H - Szo: 10:00 - 20:00
Bankkártyás fizetés:
Szállítás: