XBezár

Bejelentkezés

Pálinka Hotline
Therápia Bor és Párlat
9021 Győr, Pálffy u. 1., Telefon: (20) 445 4588,
Nyitva tartás: H - Szo: 10:00 - 20:00
Menü
Részletes
keresés
AKTUALITÁSOK
Pannon Pálinka és Párlatverseny 2018 Pannon Pálinka és Párlatverseny 2018 Csopak 2018. június 8. Rendező: Pannon Pálinkafőzők Egyesülete
Quintessence Versenyeredmények A IX. Quintessence Pálinka és Párlatverseny hivatalos végeredménye, meghirdetett nagydíjai
Alkalmanként vannak kihagyhatatlan akcióink, amik mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Töltse nevét valamint e-mail címét a rubrikába és egészségére! Szólni fogunk!

Szóráth vadbirs Pálinka

Gyártó:
Szóráth pálinka
Íz / gyümölcs / alapanyag: Birs
Kiszerelés: 0,5 l
Alkoholtartalom: 45%
Ár: 9 990,- Ft
Egységár: 19 980,- Ft/l
Raktáron
9 990,- Ft
(egységár: 19 980,- Ft/l)

Lélekemelő illat, kitűnően összeért természetes észterek, illata hárslevelűre hajaz. Kellemes, nem túl intenzív, és ezáltal nem túlzó édesség érzetet nyújtó birslekvár íz. Szinte kívánkozik mellé egy könnyű, az édesanyák által sütött piskóta, a vasárnapi ebéd után. Most ne menjünk ki vele a szőlők közé, hanem adjuk át magunkat a kedves családi beszélgetésnek. Ne igyunk mellé kávét, csak tiszta forrásvizet. Beszélgessünk a múltról és tervezzük a jövőt, örüljünk a szeretteinknek...és, persze ennek a nemzeti büszkeségünknek. Díszdobozzal még elegánsabb!


A Király Pálinka-Patika Győr első számú pálinka üzlete, a legkiválóbb minőségi, prémium kategóriás pálinkákkal, Győrben a legszélesebb választékkal. A klasszikus szilvapálinka, körtepálinka, cseresznyepálinka, almapálinka és meggypálinkákon kívül olyan különlegességekre is rábukkanhatnak, mint a málnapálinka, feketeszeder pálinka, kökénypálinka, szőlőpálinka, erdei sompálinka vagy épp birspálinka. Közel 350 különböző pálinka közül választhatnak, az ország minden pontjáról. Győri üzletünkben a legjobb pálinkakészítők remekműveit találja, ingyenes kóstolási lehetőséggel. Honlapunkról bármilyen pálinkát megrendelhet, amit Magyarország egész területén kiszállítunk!
Pálinkarendelés Magyarország!

Vadbirs Pálinka
Vadbirs PálinkaVadbirs Pálinka


Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Üdvözöljük
webáruházunkban!

Elkötelezett hívei vagyunk a
kulturált alkoholfogyasztásnak.
Szeszesital fogyasztását 18 éven
aluliak számára nem ajánljuk.

Kérjük nyilatkozzon, hogy elmúlt már 18 éves?

IGEN / NEM
Therápia Bor és Párlat
9021 Győr, Pálffy u. 1.,
Telefon: (20) 445 4588
Nyitva tartás: H - Szo: 10:00 - 20:00
Bankkártyás fizetés:
Szállítás: