Nincs megjeleníthető tartalom. Kérjük, látogasson vissza később.
Alkalmanként vannak kihagyhatatlan akcióink, amik mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Töltse nevét valamint e-mail címét a rubrikába és egészségére! Szólni fogunk!
Márkák
A Villányi Pálinka üzeme Villánytól 4 km-re, Magyarbóly településén helyezkedik el, amely Magyarország egyik leghíresebb borvidéke, a Villányi borvidék vonzáskörzetébe tartozik.
Már a 15. században is híres volt a környék borairól és kereskedelméről. A település jelenét folyamatos fejlődés jellemzi. A napsütéses órák magas számának köszönhetően kiváló minőségű a szőlő- és gyümölcstermés.
Pálinkáinkat és borpárlatainkat a régióból beszerzett gyümölcsökből, törkölyökből és a méltán híres villányi borokból készítjük. Fő profilunk a törköly- és szőlőpálinka, valamint a bor- és seprőpárlat készítése. Filozófiánk, hogy a legkitűnőbb alapanyagokból a legjobb minőségű pálinkákat állítsuk elő, amelyek a Villányi borvidék hírnevét is öregbíthetik.
Pálinkafőzdénk technológiája világszínvonalú, a modern lepárló-berendezés a főzést és finomítást egy folyamatban végzi el, ezért hívják erősítő feltétes és oszlopos eljárásnak is.
A pálinkafőzés két, egyenként 1500 literes üstben történik. A még kitűnőbb minőség elérése érdekében cégünk 2012-től egy modern, számítógéppel irányított, háromszor 10000 literes cefréző berendezéssel biztosítja a gyümölcsök és törkölyök megfelelő erjedési folyamatát. A palackozás és a címkézés az üzemben történik. Pálinkamestereink évtizedes tapasztalata, munkatársaink szakértelme és a pálinka iránti rajongásuk lehetővé teszi, hogy olyan kiváló minőségű végtermékek szülessenek, amelyek méltán viselhetik a Villányi nevet.
Üdvözöljük webáruházunkban!
Elkötelezett hívei vagyunk a kulturált alkoholfogyasztásnak. Szeszesital fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.